Lidmaatschap


Stap 1: Privé gegevens
Dhr.   Mw.
Soort lidmaatschap gewenst?
Full Membership (200€)     Digitaal Membership (50€)

  Ik verbind mij ertoe het jaarlijkse abonnementsgeld te betalen.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?
  • Leer en word geïnformeerd: Jaarlijks lidmaatschap geeft recht op deelname aan alle conferenties en webinars die door het BFC worden georganiseerd.
  • De leden worden ook gratis uitgenodigd op de jaarlijkse herfstgala-avond die door enkele grote bedrijven wordt gesponsord.
  • De leden worden per persoonlijke e-mail op de hoogte gehouden van alle evenementen die door de BFC worden georganiseerd.
  • De walking dinners na de conferenties stellen leden in staat hun profesionneel netwerk uit te breiden.
  • Vereenvoudigde procedures: één betaling per jaar en registratie voor evenementen is een simpele klik via de kalender.
  • FSMA-accreditatie: Het BFC is door de FSMA geaccrediteerd voor bemiddelaars in bank- en beleggingsdiensten: deelname aan een conferentie geeft recht op één punt per uur conferentietijd.

Informatie over lidmaatschap

Sinds maart 2020 zijn conferenties vervangen door webinars. Aangezien er in de toekomst waarschijnlijk nog webinars zullen worden georganiseerd, is een status als "digitaal lid" gecreëerd: daarmee kunnen alle webinars worden bijgewoond. Indien een digitaal lid een conferentie wenst bij te wonen, zal hij/zij een bijdrage van 50 euro per bijeenkomst moeten betalen, zoals voor niet-leden.

Volledig lidmaatschap kost 200 euro, terwijl een digitaal lidmaatschap 50 euro kost voor een periode van 12 maanden vanaf de datum van registratie.

Om lid te worden van het Belgian Finance Center volstaat het bijgevoegde formulier in te vullen en de jaarlijkse bijdrage te betalen (via Paypal of door overschrijving op de rekening van het BFC (IBAN: BE24 6511 5178 8838 - BIC: KEYTBEBB) met de vermelding "Lidmaatschap + voornaam + naam".

Met deze bijdrage kunnen wij de administratie- en cateringkosten dekken en krijgt u een aanzienlijke korting in vergelijking met het tarief voor niet-leden voor de 6 à 8 vergaderingen die elk jaar worden georganiseerd (50€ per evenement)